Izvor:
10.09.2019 u 17:41
0

BEOGRAD: Miloš Zeman ŠOKIRAO javnost svojom izjavom o KOSOVU! (FOTO)

Predsednik Češke Republike Miloš Zeman rekao je danas po dolasku u Beograd da veoma voli Srbiju i srpski narod, ali "ne i Kosovo".

Zeman je doputovao je danas u posetu Beogradu a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je njegov domaćin, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Odnosi između Srbije i Češke su danas na najvišem nivou – napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijav" uz fotografije sa dočeka na aerodromu.

Predsednici Vučić i Zeman danas su položili vence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918 na Novom groblju.

Planom posete predviđeno je da u sredu dvojica predsednika održe tet-a-tet sastanak, a nakon toga uslediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Češke.

Za sutra je najavljeno i potpisivanje bilateralnih sporazuma, posle čega će uslediti izjave za medije predsednika Srbije i Češke.

Kako je najavljeno, u sredu će biti otvoren Srpsko-češki poslovnog foruma na kome će pored dvojice predsednika učestvovati predsednici privrednih komora Marko Čadež i Vladimir Dlouhi.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/printscreen (buducnostsrbijeav)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter