Izvor: Blic/Sportal.rs
25.01.2024 u 16:10
0

KRAJ KARIJERE: Jedan od najboljih golgetera Srbije svih vremena rekao zbogom!

Prošlog leta je napunio 36 godina, a sada je rekao zbogom fudbalu!

Prošlog leta je napunio 36 godina, a sada je rekao zbogom fudbalu! Jedan od najboljih golgetera Superlige Srbije, bivši napadač Crvene zvezde, reprezentativac Srbije s Olimpijskih igara u Pekingu 2008, Andrija Kaluđerović, odlučio je da okonča igračku karijeru.

Andrija Kaluđerović je tekuću sezonu počeo u OFK Beogradu, nakon polugodišnjeg izleta u Grafičaru. U karijeri je promenio čak 27 klubova, a igrao je i za reprezentaciju Srbije 2010. i 2011. godine. Najveći trag je ostavio na Marakani, a igrao je i na Novom Zelandu, u Indiji, Lenoniji, Australiji, Kini, Hrvatskoj… Karijeru je počeo u AIK-u iz rodne Bačke Topole, klubu koji danas nosi ime TSC.

OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED ŽALGIRIS: „Dolaskom Trinkijerija mnogo su se promenili“

Posle više od dve decenije profesionalnog igranja fudbala, Kaluđerović je pred 37. rođendan rešio da okonča karijeru. Na ovaj potez se odlučio u trenutku kada zauzima treću poziciju večne liste strelaca Superlige Srbije, gde je postigao ukupno 80 golova. Ispred njega su samo Milan Bojović sa 103 pogodaka i Aleksandar Katai koji broji čak 85 postignutih golova.

U kom smeru će njegova karijera dalje teći i da li će se možda oprobati kao fudbalski trener kako to obično biva, ostaje nam da ispratimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter