Izvor: bsc happy portal
02.10.2023 u 06:00
1

Moja Ana je padala u trans dok ju je u separeu razvaljivao prijatelj

Često smo o tome razgovarali, priključivali se sajtovima za razmenu partnera, nagovarao sam je na konkretne korake, ali nisam imao baš uspeha. Jedared dok smo sedeli i ispijali kafu u gradu na svo moje nagovaranje je rekla da bi u osnovi volela to da proba, ali da se boji kada jednom pređe granicu da nema više nazad.

Volim Anu, osećao sam i znao, i znam da ona voli mene, ali ipak jebati se sa drugim je bio prevelik korak za nju. Nije znala kako će to uticati na našu vezu i zbog toga se najviše nećkala da nešto tako pokuša. Mene nisu napuštale misli o trojci ili da se ona bar sa nekim pojebe, bilo u mom prisustvu ili ne.

Odlučio sam se za drugu taktiku. Umesto da forsiram trojku počeo sam od nje da tražim da se pojebe sa nekim ko joj se sviđa i da mi posle to detaljno prepriča. Rekla mi je da sam lud, ali po njenom ponašanju, pokretima tela, osmehu sam video da ju je ideja zaintrigirala. Često smo posle ili pre seksa o tome pričali i ideja joj je ulazila sve više postajala prihvatljivija i razvijala želju. Bar jednom mesečno je odlazila vikendom kući kod svojih, u maleni grad odakle je pošla na studije u Banja Luku. Kada bi se vratila, pričala bi mi kako ima jedan momak Ratko koji joj se nabacuje i čak otvoreno priča da želi da je pojebe.

Dao sam joj predlog da se pojebe sa njim jer njeno zadovoljstvo je i moje zadovoljstvo. Počela me je detaljno ispitivati o mojim osećanjima prema njoj i da ne razume kako to da momak želi da mu neko pojebe devojku. Odgovorio sam onako kako mislim i osećam. Da nikad u svom životu nisam voleo jebene domaćice koje prave gibanice i pite zeljanice već ako žena nije kurva u krevetu da za mene to i nije žena. Serem se na njihova kulinarska umeća i “Domestos” u rukama. Manje-više tako razmišlja svaki muškarac, perverzan muškarac, a takvi smo opet manje-više svi. Ponovio sam joj i priču da to što je drugi žele da je jebu daje osećaj vrednosti jer ako je mnogi jebu a ona voli mene znači da sam ja najbolji.

Ona se glasno nasmejala i reče da sam ćaknut a bogme i lud. Pristala je ali to nije izgovorila. Nakon nekog vremena je otišla kući za vikend. Petak uveče je izlazila u grad i u subotu ujutro me je nazvala da kaže šta se desilo.

Ratko je presreo u toaletu i posle perverzija brzo poljubio stisnuvši je uz pločice i zavukao ruku ispod haljine protrljavši njenu macu. Rekao je da će se dogovoriti za sutra. Dao sam joj pristanak na što ona reče da će još videti do večeras. Zatražio sam od nje da mi pošalje koju poruku ako šta bude, pa kad se vrati onda detaljno prepričavanje.

Uveče oko 20 sati mi je stigla poruka: “Obrijala sam macu do kraja, obukla crni veš koji si mi kupio. Idem sad. Volim te“.

Zaspao sam. Ujutro oko 10 mi je stigla poruka: “Ja sam jebana pa ti sad vidi šta ćeš sa mnom!“. Bio sam van sebe od sreće i odmah je nazvao. Kikotala se i samo je izgovorila da će mi večeras kad se vrati ispričati sve, potanko. Dan je bio dug. Nikako da Ana dođe. Sačekao sam je na stanici, strasno smo se poljubili ali ona je ispitivačkim pogledom skenirala mene da vidi neki trag ljubomore ili ljutnje. Ljubomore je bilo malo, ljutnje ne.

Otišli smo do nje, istuširali se i Ana mi je potanko prepričala sve a ja ću vam to preneti u trećem licu, mada je to zanimljivije kada Ana priča. Našli su se uveče u nekom društvu, pijuckali, ispušili lulu mira i bilo im je veselo. Ana je imala na sebi uske farmerke u kojima njena predivna guza dolazila do izražaja, a i neku belu majcu koja naglašava grudi. Ratko je čitavu veče piljio u nju i kad god bi mu se ukazala prilika, šapnuo bi nešto perverzno. Lagano, kako je noć odmicala društvo se osipalo i Ana i Ratko su ostali sami u kafiću. Zaboravio sam da kažem da je to njegov kafić. Ratko ga je zaključao, zamračio da ih niko ne vidi i seli su u separe. Malo pričali, ljubili se, dodirivali. Ratko joj je rekao da stane ispred njega i da se skine.

Bespogovorno ga je poslušala, što me je posebno iznenadilo, jer koliko god mlada žena bila zgodna i lepa kao što Ana i jeste, nema još dovoljno samopouzdanja da svoje telo tako ogoli pred nepoznatim muškarcem a i pred svojim. Takvo samopouzdanje žene stiču tek u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim. Stajala je pred njim, u crnom donjem vešu i crnim čarapama. Tražio je da skine grudnjak, poslušala ga je. Lepe grudi, srednje veličine su prikovala njegov pogled. Prišla je ka njemu, zavaljenom u separeu, klekla. Svukla mu pantalone i ukrućeni kurac je iskočio pred njenim licem.

Lep primerak, oko 17 santimetra, za tren je bio u njenoj ruci. Spustila je usne na glavić i počela da sisa, onako kako sam je učio, sa ispuštanjem pljuvačke, ne mnogo, tako da klizi i lagano ispunjava njena usta. Onda je učinila ono što meni nije nikad, počela je da mu liže jaja i da jedno po jedno stavlja u usta. Razumeo sam je, sa neznancem se lakše prelaze granice. Posle je i meni redovno lizala jaja. On je podigao i guzu, ne bi li mu lizala i čmar. Ali nije. Kap mu se pojavila na vrhu glavića koju je ona ekspresno polizala.

Ratko je na brzinu navukao kondom, zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju.

Kriknula je kad je zabio kurčinu, zabolelo je jer ulazak kurca odpozadi često zna biti bolan, a pogotovo kao Ratkov koji je bio i podeblji. Međutim, mešavina bola i uzbuđenja je bio pun pogodak. Držao je za kukove i nabijao se jako. Ana se držala za drvenu ivicu separea i sa svakim njegovim udarcem puštala blagi krik i uzdah. To ga je veoma brzo dovelo do vrhunca, izvadio je kurac, skinuo kondom, i prosuo spermu po Aninoj guzi. Obrisali su se, golišavi, seli, nasuli po piće i razgovarali.

Ratko je ispalio dve cigarete i Ana kojoj je strahovito trebao kurac je ponovo krenula u akciju. Sagnula se spustivši glavu u njegovo krilo i napola dignut kurac strpala u usta. Osetio se blago na kondom i spermu. Lizala ga je od korena prema vrhu, zastajući na glaviću da bi ga sisala usnama. Kad se dobro ukrutio, popela se na Ratka, kurcem par puta prešla po maci i nabila se na njega. Držala se za njegova ramena i nabijala do kraja.

Nije se ljubila, ne voli dok se jebe poljupce i romantiku. Grizao je Anine sise pri čemu je znao da se zanese ali i to je tada veoma godilo Ani. Ana ne voli da se jebe s guza osim kada je baš mnogo napaljena što je tada i bila. Ustala je, naguzila se preko stola, legavši stomakom, i rukama se državši za ivice.

Mogu da zamislim, ionako ima predivno dupe i uske kukove i to me svaki put uzbudi kada mi priča. Stavio je kurac u nju, spustio ruke na kukove i počeo da je jebe. Ana kaže da je baš veoma dugo trajalo.

Udarao je žestoko stenjala je i vikala “jače, jače!“ što je njega još više ložilo. Zatim je okrenuo. Leđima je ležala na stolu a noge joj je podigao na ramena. Visina stola je taman odgovarala, kao stvorena za njihovu jebačinu. Noge na ramenima i držanje za njena kolena su mu davali snagu zamaha tako da je udarao veoma jako. Klizila je po stolu tako da joj je glava visila i njena predivna kosa se razasula prema podu. U toj pozi je došao i njen orgazam, svršila je veoma jako jer joj je glava visila i krv je više šiknula prema njoj. Mogu da zamislim njeno zajapureno lice dok svršava, prelepo. To je i Ratka dodatno naložilo pa je nakon par nabijanja izvukao kurac i počeo da svršava po Aninom stomaku i grudima. Oboje su glasno disali a Ana je još blago i stenjala od uživanja. Ne moram vam ni reći da sam svršio dirnuvši kurac samo par puta dok mi je ovo pričala. Međutim, po njenom ponašanju sam video da je mnogo grize savest zbog toga što je učinila.

Legli smo u krevet, zagrlio sam je i rekao da je volim, nešto što skoro nikad ne izgovaram. Počela je da plače iz sveg glasa, da rida i jeca a ja sam je grlio i ljubio. Uverila se da je uistinu volim i da joj ne zameram što je to učinila, naprotiv. Juče je bila zadovoljena a sad je bila i zadovoljna, srećna. Spustila se prema mome kurcu, pušila ga je dok nisam napunio njena usta spermom. Zahvalila se. To je bio početak nečeg novog u

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Moja Ana je padala u trans dok ju je u separeu razvaljivao prijatelj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter