Izvor: Blic/Sportal
26.01.2024 u 18:19
1

NOVAK SE RASUO U KOMADE, PA BRIZNUO U PLAČ: Đoković skrhan nakon poraza, uspeo da izusti samo jedno

Novak Đoković je viđen sa peharom Australijan opena i pre nego što je grend slem počeo. Činilo se da sve ide po planu dok se Janik Siner nije isprečio u polufinalu i rekao da Srbin, barem za sada, neće podići 11. trofej u Melburnu.. što je njemu izuzetno teško palo, pa se emocije nije trudio da sakrije.

Nije odigrao svoj najbolji meč desetostruki šampion, pa je poražen sa 6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3.

Publika ga je ispratila kako dolikuje, ovacijama, a on je nakon poraza rekao da je sebe iznenadio lošom igrom.

Printscreen/Tanjug

 

-Tek se završio meč, teško mi je da sumiram utiske. Možda sutra, za nekoliko dana. Definitivno imam na šta da budem ponosan, u smislu onoga što sam uradio. Niz je morao da se završi jednog dana, bar sam dao sve što sam mogao u ovim uslovima, kada nisam igrao dobro. Izgubio sam od igrača koji ima šansu da osvoji prvi slem. Ovo je poseban grad, najbolji grend slem u mojoj karijeri, nadam se da ću imati šansu da se vratim, da igram bar još jednom ovde- rekao je između ostalog.

Koliko mu je teško bili svedoče fotografije, na kojima se vidi da je Novak na konferenciji bio vidno potresen i da je sve vreme bio na ivici suza.

Govorio je o planovima za dalje.

-Ne znam, i dalje imam velika očekivanja od drugih slemova, Olimpijskih igara. Početak je sezone, nije osećaj na koji sam navikao. Zadovoljstvo mi je bilo da većinu svojih sezona počnem sa grend slem titulom, sada je drugačije, videćemo. Ovaj turnir nije bio po mom standardu, nisam bio na nivou kao obično, ali to ne znači da je ovo početak kraja. Videćemo šta će biti do kraja sezone.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVAK SE RASUO U KOMADE, PA BRIZNUO U PLAČ: Đoković skrhan nakon poraza, uspeo da izusti samo jedno”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter