Izvor: Telegraf
26.01.2024 u 17:50
0

NOVINARI NA BIZARAN NAČIN POKUŠALI DA PONIZE ĐOKOVIĆA: Sraman potez sedme sile zgrozio svet!

Ne želi Đoković tek tako da odustane

Novak Đoković je poražen od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, što mu se prvi put dogodilo u Melburnu posle 10 uspešnih prolaska u ovoj fazi turnira, kada je i osvajao titule.

Posle meča mnogi su likovali, počevši od svetskih medija, koji su se utrkivali ko će dati brutalniji naslov o „mrtvom kralju“, a i na konferenciji za medije je bilo provokativnih pitanja

printscreeen/youtube/60 Minutes

Tako je jedan novinar, koji je postavio poslednje pitanje na engleskom, konstruisao pitanje o novim generacijama tako da je konstatovao da konačno deluje da Novak igra u skladu sa tim da ima 36 godina.

Novak se kiselo nasmejao, pa dao odgovor u kojem poručuje da ne namerava da se tek tako preda i da će se videti šta će biti u nastavku sezone.

HUMANOST NA DELU: Gest Crvene zvezde oduševio region!

-Videćemo, ne znam. I dalje imam velike nade za ostale Slemove, Olimpijske igre i ostale turnire koje budem igrao. Nije ovo osećaj na koji sam navikao. Bilo je neverovatno zadovoljstvo što sam većinu sezona počinjao osvajanjem Grend slema i što nikada nisam izgubio u polufinalu Australijan opena. Videćemo, ne znam. Ovaj turnir nije bio po mojim standardima i na nivou na kojem sam navikao i koji želim od sebe, ali ne mora da znači da je ovo početak kraja, kako neki ljudi žele da kažu. Hajde da vidimo šta će biti u nastavku sezone – odgovorio je Đoković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter