Izvor: Novosti
26.01.2024 u 17:19
0

HUMANOST NA DELU: Gest Crvene zvezde oduševio region!

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ugostio dve velike grupe mališana iz Kosova i Metohije i Novog Sada u Muzeju stadiona "Rajko Mitić" i tako nastavio sa društveno korisnim radom kojim je izmamio veliki broj osmeha kod dečaka i devojčica koji vole crveno-bele.

Crvena zvezda već tri godine ima odličnu saradnju sa Udruženjem građana Novog Sada, koji organizuju manifestaciju „Svim srcem za osmeh deteta“ u kojoj im gostuju deca sa Kosova i Metohije, sa kojima obilaze i Marakanu, te je Vanja Božić u ime pomenutog udruženja istakao zadovoljstvo i zahvalnost srpskom šampionu.

Tanjug/Miloš Milivojević

 

-Pre deset godina smo pokrenuli inicijativu da organizujemo manifestaciju „Svim srcem za osmeh deteta“, zato što smo bili fantastično ugošćeni od strane žitelja Kosova i Metohije, te smo hteli da ljubaznost uzvratimo na pravi način. U 2020. godini smo odlučili da proširimo posetu i na Beograd, odnosno najveću znamenitost naše prestonice, obilazimo Marakanu, koju krijemo kao iznenađenje, pa deca tek kada dođu u Novi Sad saznaju naš program obilazaka i oduševe se kada vide da ćemo posetiti dom fudbalera Crvene zvezde, gde je neizostavna kupovina crveno-belih suvenira, koje odnose kući. Nama je najvažnije da izvučemo osmehe na njihovim licima, a ideja je da bezbrižno provedu dan sa nama. Već tri godine imamo sjajnu saradnju sa SD i FK Crvena zvezda, koji nam uvek izlaze u susret i time čine zaista dobro delo, a mi se nadamo da ćemo akciju i proširiti u budućnosti – reči su Vanje Božića, člana Udruženja građana iz Novog Sada.

LJUTA BORBA ZA PRVO MESTO: Otkriveno kako će Đoković biti skinut sa trona!

-Poznato je da za Zvezdu navija veliki broj ljudi i dece, pogotovo sa Kosova i Metohije, stoga smo danas ugostili dve grupe od tridesetak mališana što iz srca Srbije, što iz Novog Sada, koji su bili oduševljeni i nisu mogli da sakriju zadovoljstvo, s obzirom da je većina njih po prvi put imala priliku da dođe na Marakanu, dok je nama kao domaćinima sama poseta ostavila veoma lep i snažan utisak- navodi se u saopštenju crveno-belih.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter