Izvor:
18.02.2024 u 03:20
0

OVO SAM I SA MUŽEM HTELA DA URADIM, ALI NIKADA NIJE PRISTAO: Stvarno je ukusna…

Uživam u pogledu na tvoje prelepo telo i dalje ti mazeći mokru pičkicu. Ubacujem ti prst u ribicu, a palcem mazim po klitorisu. Drugom rukom ti kliznim po leđima a zatim te obuhvata rukom sa šakom na dojci. Taman je dovoljne veličine za moju ruku. Nežno te štipkam za bradavicu i uskoro ti je cela sisica naježena. Šaka kojom te mazim po ribici je odavno mokra od tvojih sokova. Vadim prst iz ribice i prinosim tvojim usnama , okrećeš glavu na stranu i kažeš „Ne volim to da radim“. Odgovaram ti da ne mogu da verujem i oblizujem svoj prst a zatim i šaku uživajući u tvojim sokovima. Kažem ti da si preukusna. Ponovo spuštam ruku na pičkicu i ovog puta lagano ubacujem dva prsta u nju.

Nežno te jebem prstima dok ti duboko uzdišeš. Ponovo ih vadim iz ribice i prinosim tvojim usnama. Gledaš me u oči dok ti prstima kliznim po usnama. Dok ti polako pomeram usne na jagodicama prstiju osećam tvoj jezik. Kružiš po prstima jezikom dok ih ritmično ubacujem u tvoja usta.

Vadim ih iz usta i sada ih ubacujem u moja i lepo ih oližem. Smeješ se i govoriš: „Stvarno mi je ukusna ribica“. Prinosiš usne mojima i strasno se ljubimo.

Osećam tvoju ruku na svojim farmerkama, stiskaš moj odavno ukrućeni kurac. Prelaziš na kaiš koji vešto raskopčavaš, kao i dugme na farmerkama. Ni rajfešlus ti ne predstavlja nikakav problem, vešto ga spuštaš i zavlačiš ruke u moje gaće. Obuhvataš čvrsto kurac i počinješ da ga nadrkavaš. Kažeš mi kako je sav mokar i i to ne samo on već i gaće. Mislim se u sebi kako i ne bi bio, dobro je da već nisam i svršio.

Ispuštam ti čvrstu dojku iz ruke i skidam pantalone zajedno sa gaćama. Skidam i majicu sa sebe. I dalje mi drkaš kurac ali sada me nežno ljubiš po grudima i lizuckaš moje male bradavice koje postaju veoma ukrućene. Kliziš jezikom niz moj stomak i počinješ da mi kružiš oko pupka nežno ulazeći u njega. To ne mogu da izdržim i sklanjam ti glavu. Smeješ se i dok me gledaš tvojim braon očima govoriš mi:

„Ti bi da ti nešto drugo ližem“.

Ćutim ništa ne odgovaram, a ti spuštaš svoje usne na glavić koji se presijava i nežno ga vrhom usana poljubiš. Na kolenima prelaziš između mojih nogu i ljubiš me unutrašnjoj strani butina. To ne mogu da izdržim, širim ih, obuhvatam ti glavu rukama i guram ga svom međunožju. Želim svoj kurac u tvojim ustima ali ti se opireš i spuštaš usne na moja muda.

Ližeš ih i govoriš mi da se ispružim još malo. Odguravam se rukama od pod, tebi je pristup olakšan i u tom trenutku mi usisavaš desno mudo u svoja vrela usta. Dok mi jezikom nežno kružiš oko usisanog jajeta svo vreme me gledaš u oči. Prelepo mi je. Sada prelaziš na drugo jaje i sve isto radiš.

Iz kurca mi curi dok neprestano poskakuje pred tvojim očima. Kažem ti drhtavim glasom dokle ćeš ga mučiti, zar ti ga nije žao vidi ga kako se trza. Samo se smeškaš i nastavljaš da ližeš jaja, sada spuštajući jezik na deo između jaja i guze. Osećam tvoju pljuvačku kako mi curi preko guze i osećaj je prelep.

Sada mi prelaziš jezikom preko jaja i krećeš duž kurca. Stižeš do zadnjeg dela glavića i neverovatno ga lepo ližeš. Osećam da bi mogao svakog trenutka da svršim, što nikako ne želim. U tom trenutku usisavaš glavić u svoja usta istovremeno ga trljajući svojim jezikom.

Više ne uspevam da se kontrolišem i počinjem da ti svršavam u usta. Na moje iznenađenje svo vreme ga držiš u ustima i i dalje kružiš jezikom po glaviću. Kada je prestao da se trza ipuštaš ga iz usta ali ne dozvoljavaš da ti sperma iscuri.

Ispravljaš se na kolenima, obuhvataš me rukama oko glave i približavaš svoje usne mojima. Shvatam da želiš da me poljubiš sa ustima punim sperme i ta ideja mi se nikako ne dopada. To nikada pre nisam uradio, okrećem glavu na stranu. Uporna si gledaš me u oči i praviš molećivu facu, sa blagim smeškom. Sperma počinje da ti pomalo curi iz usta, koja ponovo približavaš kojima. Ovog puta pristajem na to što si želela.

Naslanjaš svoje usne na moje, krećemo da se ljubimo dok sperma pomešana sa pljuvačkom prelazi u moja usta i curi nam niz bradu. Osećaj je neverovatan i počinjemo da ližemo jedno drugo ludački se smejući.

Tada mi govoriš:

„Ovo sam i sa mužem htela da uradim ali nikada nije pristao“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter