Izvor:
29.10.2019 u 06:00
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! POZIRALA SA PREMIJEROM PA UŠLA U RIJALITI: Sneža Jovičić bila MEGA POPULARNA PRE SAMOG ULASKA! (FOTO)

Sneža Jovičić je iskoristila svojih pet minuta za vreme jutarnje kafice da bi dokazala svoju ličnost i bitnost svog postojanja u rijaliti programu "Parovi".

Ona je izjavila da ju je tadašnji premijer Srbije zamolio da se slika sa njim, i da je baš ta slika bila presudna za njen ulazak u rijaliti.

Meni priča nije potrebna, ja sam bila aktiviskinja u stranci, a nisam mogla da idem na slavu jer sam u rijalitiju – pravdala je Snežana.

Milojko se umešao u razgovor i sa sigurnošću tvrdio je Snežana u stranci sigurno bila na nebitnoj poziciji, i da je celu priču izmislila.

– Što onda nisi šla na slavu, kad si toliko bitna – pitao je Milojko Snežanu.

MILIJANA NEĆE VIŠE NI DA GA POGLEDA: Zabac moli za oproštaj, ali bezuspešno! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter