Izvor: Novosti.magazin
15.12.2023 u 17:29
0

PET STVARI KOJE GA ODAJU DA JE ZALJUBLJEN U VAS: Obratite pažnju na ove signale

Ovo su znaci koji će vam pokazati da je vaš najbolji prijatelj zapravo ludo zaljubljen u vas.

1. Za početak, ovaj momak stalno postavlja pitanja o drugim momcima. Sasvim je normalno da vaš drug pita kako je bilo na sastanku, ali ako vas stalno pita o tome i želi detalje – možda postoji nešto drugo!

2 .Takođe, ljudi oko vas uglavnom misle da ste vas dvoje par. Vaš prijatelj može davati te vibracije i možda se čak i ponaša kao da ste pravi par! Ujedno, vi i izlazite kao da ste par, odnosno on vas uvek zove da izađete i da budete sami vas dvoje.

3. Vaš prijatelj vas često grli, dugo i strastveno, a pritom nikad ne pominje druge devojke. On nikad ne pominje druge devojke jer nema drugih devojaka. Zar nije čudno da on ne može naći bilo koju devojku do danas?

4. Ne zaboravimo da pomenemo da vas on verovatno i poziva sve vreme, te da vam stalno šalje SMS poruke ili se redovno javlja na društvenim mrežama.

5. A kada je teško – eto njega, uvek je tu da vas podrži i oraspoloži ako je potrebno. On jednostavno zna šta treba da uradi da se osećate bolje!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter