Izvor: 24SEDAM.RS
22.03.2024 u 12:51
0

ANA BRNABIĆ IMA PLAN: Radiću na tome da Skupštinu Srbije što više približim privredi!

Brnabić je rekla da će raditi i na tome da Skupštinu Srbije što više približi privredi

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je parlament najviše zakonodavno telo i da je njena vizija da on igra još aktivniju ulogu u daljoj transformaciji i jačanju  Srbije.

Ona je u Privrednoj komori Srbije na predstavljanju novog digitalnog servisa za podršku kompanijama u unapređenju poslovanja, Inover (Inno Verse) platforme koja je zasnovana na veštačkoj inteligenciji, rekla da će raditi i na tome da Skupštinu Srbije što više približi privredi.

KOSOVO ZAVISI OD SITUACIJE NA TERENU: Očekivanja od Stoltenbergovog naslednika preterana

– Gledaću da sa svima u Skupštini  Srbije, svim poslanicima, relevantnim radnim telima, odborima, parlamentarnim delegacijama izgradimo bolji i jači most ka privredi i da otvorimo vrata Narodne skupštine Republike Srbije za našu privredu, kako za strane investitore, tako još mnogo više i značajnije za domaću privredu, za naša mikro, mala, srednja preduzeća iporodične firme – kazala je Brnabićeva.

Kako je naglasila, cilj je da se doprinese rastu, razvoju i jačanju Srbije u prilično kompleksnim vremenima i izazovnim okolnostima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter