Izvor: HappyBSC
17.04.2022 u 11:49
0

„Beograd je zajednica hrišćanstva“! GORAN VESIĆ POSETIO RADOVE NA OGRADI OKO CRKVE SVETE PETKE U BOLJEVCIMA (FOTO)

Jutros je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, sa svojom pokretnom kancelarijom proveo pre podne u mestu Boljevci, sa vernicima koji danas slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru.

Vesić je istakao da je izabrao Boljevce jer je ovo mesto pravi simbol zajedništva, gde žive ljudi različitih nacionalnosti i vera i zajedno sve čine kako bi njihovo mesto postalo bolje za život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“ Danas sam došao u Boljevce da bi čestitao našim sugradjanima Slovacima, koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru.

Ova crkva je sagradjena 1900. godine , a orgulje koje se nalaze u njoj napravljene su 1870. godine i grad Beograd će uložito sredstva kako bi opet bile u funkciji”, kazao je Vesić.

Pokretna kancelarija Gorana Vesića u Boljevcima (VIDEO)

Naime, Vesić je i rano jutros posetio radove na pravoslavnoj crkvi “Sveta Petka”, gde se radi rekonstrukcija ograde oko crkve koja je izgradjena 1798.godine.

Crkva će na taj načim biti pripojena trgu koji je uredjen u  Boljevcima.

“Beograd je uvek bio zajednica hišćanstva i pravi primer kako svi zajedno možemo i na ovaj veliki ali i svaki drugi dan učiniti sve da naš zajednički život bude bolji. 

To se odnosi i na sve druge sugradjane koji danas slave, Hrvate u Surčinu i sve ostale jer je Beograd dom svih nas”, istakao je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter