Izvor: HappyBSC
18.04.2022 u 07:39
0

VESIĆ ZA HAPPY TV: Lepe vesti za Beograd, spremni veliki projekti za prestonicu!

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji. 

Vesić je doneo lepe vesti za Beograd – danas se zatvara vakcinalni punkt na Sajmu. Sutra će biti tačno 15 meseci koliko je otvoren ovaj punkt. Ne postoji mesto u Evropi, kako je rekao, gde je dato više vakcina. Vesić se zahvalio svima koji su radili na Sajmu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SVE JE SPREMNO ZA TENISKI SPEKTAKL Vesić obišao završne pripreme za „Serbia Open“

Vesić o tabletima za učenike osnovnih školama

-Nastavićemo sa kupovinom tableta. Skoro 70.000 dece dobilo je tablete u Beogradu. Oni su uz tablete dobili digitalne udžbenike. I za nastavnike smo kupili laptopove. Takođe, omogućili smo besplatan vajfaj. Ove godine kupujemo tablete za buduće šestake. I kupujemo tablete za one koji će krenuti u prvi razred, rekao je Vesić

Grejanje u Beogradu

-Grejanje može da traje i tokom leta, kada su temperature ispod 12 stepeni. Grad ima dovoljno energenata. Beograđani nijednog zemalja nisu osetili krizu grejanja. 

Radovi na beogradskom metrou

-Snimaju se sve trase na metrou, snima se stanje na delovima gde se gradi metro. Punom parom radimo metro. Počeli smo u novembru. Nasuli smo 10 hektara zemlje. Završićemo u roku. Tokom leta ćemo potpisati još dva ugovora. Stanice će početi da se rade u novembru 2023. kada će ljudi moći da vide prve stanice, rekao je Vesić.

-Imaćemo 237 kilometara BG voza. Sada su vraćene linije, ali je to 104 polazaka dnevno. Imaćemo tačno 500 polazaka dnevno. To bitno menja život u Beogradu. I danas je BG voz brže prevozno sredstvo, ali će ići još brže i imaćemo četiri puta više polazaka. Do 2030.godine ćemo preći na dominantan šinski sistem u Beogradu. Prestonica će biti kao prava metropola. Imamo i rečni prevoz, prave se dve linije rečnog prevoza, sa istom kartom. Planira se da se sve objedini korišćenjem prevoza, objasnio je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter