Izvor: tanjug
22.07.2021 u 07:56
0

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!

 Rekonstruisani bazeni na otvorenom Sportskog centra Banjica od danas će biti otvoreni za posetioce, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sledeće godine Grad Beograd uložiti sredstva u izgradnju pet bazena na otvorenom.

VAŽNO

VUČIĆ: „Kragujevac će postati centar Srbije!“

PROTERIVANJE SRBA NE PRESTAJE! Na Jarinju uhapšen 80. godišnjak pod lažnom optužbom!

DAČIĆ SAZVAO VANREDNO ZASEDANJE! Zakazano za 28.jul

NESTOROVIĆ: „Mi sebi izgledamo važni, ali bakterije se bave nekim drugim stvarima“

Povodom otvaranja, ulaz će danas i sutra biti besplatan.

Vesić je najavio da će sledeće godine Grad rekontruisati i zatvorene bazene na Banjici, kao i da će izdvojiti sredstva za izgradnju pet bazena na otvorenom.

-To će biti prvi put posle 50 godina da Beograd dobije nove bazene, neke od lokacija su Borča, Južni Bulevar, Zemun. Klima se menja i potreba za bazenima je velika-naveo je on i dodao da će zbog sve češćih slučajeva utapanja dece razgovarati sa Ministarstvom prosvete o tome da se časovi plivanja uvedu u osnovnim školama.

Rekonstrukcija bazena na Banjici trajala je tri nedelje, a radno vrfeme od danas je od 10 do 19 sati, dok će karte koštati kao i na drugim bazenima u gradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter