Izvor: HappyBSC
09.11.2021 u 07:32
0

DANAS IZBAGAVAJTE OVE RUTE DA NE BI OSTAJALI U KOLONAMA SATIMA!

Što se tiče saobraćaja u toku danasnjeg dana, uslove će pogoršavati magla zbog koje vidiljivost vozača kao i pešaka jako slaba.

Treba upozoriti pešake da poštuju sve propisane mere zbog magle koja se nadvila nad Beogradom. Može doći do proklizavanja automobila na određenim mestima zbog slivanja vode.

Ali će tokom dana doći dosunčanih delova, samim tim u popodnevnim časovima doći će do smanjena magle, najviše se očekuju gužve na Gazeli kao i na Brankovom mostu u popodnevnim časovima .

Trenutno je najveća gužva u ovim jutarnjim časovima je na Novom mostu, kao i na Slaviji koja će trajati do 10h .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter