Izvor: tanjug
29.10.2020 u 13:23
0

NIKO NEĆE BEOGRADSKU EKS-LEPOTICU Propala prodaja hotela „Splendid“

Nijedan kupac nije se pojavio danas na javnoj prodaji zgrade hotela „Splendid“, koja se nalazi pored Skupštine Beograda, a nedaleko od Skupštine Srbije, pa je nova javna prodaja zakazana za 27. novembar, kada će biti i manja cena.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

 – Ne znam šta se desilo. Bilo je nekolicina interesenata. U zadnji čas niko se nije pojavio, svi su odustali. Da li svi čekaju drugu licitaciju i nižu cenu? Lično sam mislio da je sad cena od 2.000 evra po kvadratnom metru, u odnosu na cene stanova po centru, povoljna za jednu takvu zgradu na takvom mestu. Ja lično sam imao troje ljudi koji su to skoro gledali – rekao je u izjavi za Tanjug Miodrag Erac, praunuk jednog od osnivača ovog nekada luksuznog hotela.

Neto površina „Splendida“ je 1.195 kvadratnih metara, a ovaj hotel koji su pre gotovo veka podigli Života Lazarević i Trivun Jovanović posle neuspele privatizacije 2008. godine odlukom Agencije za privatizaciju vraćen je naslednicima osnivača koji ga prodaju.

SAZNAJTE JOŠ

DAČIĆ KOD MARIĆA: Šef parlamenta otvorio TEME O KOJIMA SE ĆUTI

NAĐEN DEČAK koji je NESTAO kod Loznice!

STIGLE RUSKE ZVERI Na Batajnici sleteli avioni sa ubojitim tenkovima iz Rusije

POČEO OBRAČUN ALBANSKE MAFIJE! Za suparnike bomba iz automobila u pokretu

PRVA SEDNICA VLADE Pogledajte atmosferu u Nemanjinoj i kako se spremila Darija Kisić (VIDEO)

Erac kaže da je ovakva javna prodaja preko javnih izvršitelja trebalo da se dogodi prošle godina, ali se iz porodičnih razloga i tužbi to nije desilo.

– To je sve noćna mora koja traje osam godina od kada smo dobili rešenje o vraćanju imovine Agencije za restituciju. Prvo borba sa državom, pa na žalost porodična suđenja. Videćemo kako će izgledati sledećeg puta i šta ćemo dalje da radimo. Biće šta mora da bude – rekao je on.

PROČITAJTE I OVO

DR KON OŠTAR: Uveo bih restriktivnije mere

SVE VEĆI BROJ DECE ZARAŽEN: Nadležni odgovorili DA LI ĆE SE ZATVARATI VRTIĆI

CRNI REKORD U RUSIJI Dnevno od korone umire na stotine ljudi

KORONA PANIKA U HRVATSKOJ! Crni rekord preminulih, zbog navale prekinuta testiranja

Hotel „Splendid“, u ulici Dragoslava Jovanovića, koji je posle otvaranja bio omiljen narodnim poslanicima sada je već 12 godina zatvoren. Prozori višespratnice sa koje se pogled pruža na Skupštinu grada Beograda, Dom Narodne skupštine i zgradu Predsedništva Srbije – za sada ostaje zazidanih prozora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter