Izvor:
06.08.2017 u 13:56
0

NOĆ U BEOGRADU: U četiri saobraćajne nezgode, šestoro lakše povređeno!

U Beogradu su se protekle noći dogodile četirii saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno šest osoba lakše povređeno, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovladali astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

U 20:24 sati na Novosadskom putu lakše povrede je zadobila ženska osoba stara oko 30 godina, koja je prebačena u Kliničko bolnički centar Zemun, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U ulici Bulevar oslobođenja lakše je povređena ženska osoba stara oko 44 godine u 20:39 sati, koji su potom prevezena u Urgentni centar.

U 23:03 u radničkoj ulici tri osobe su zadobile lakše povrede, ženska osoba stara oko 70 godina, ženska osoba stara oko 46 gdina i ženska osoba stara oko 44 godine i one su prevezene u Urgentni centar.

Na uglu Njegoševe ulice i Kralja Milana u 00:00 lakše je povređena ženska osoba stara oko 23 godine i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 107 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 136 intervencija, od čega 34 na javnom mestu.

Juče su se, kako je dodala, dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su povređeni zadobili lakše povrede.

Macura je poručila građanima da tokom današnjeg dana zbog visoke temperature ostanu kod kuće, uzimaju tečnost, vitamine i voće i povrće.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter