Izvor:
05.08.2017 u 13:30
0

NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u saobraćajkama!

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su ukupno tri osobe lakše povređene, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovladali srčani i astmatičari.

U 19.08 sati na Kružnom putu kod Bubanj Potoka prevrnuo se kamion, a vozač je zbrinut na licu mesta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na uglu ulica Dragice Končar i Svetozara Radojičića u 19.36 sati lakše povrede zadobili su muškarac i žena, koji su potom prevezeni u Urgentni centar.

U 00.13 sati do saobraćajne nezgode došlo je i u Ulici Jovanke Radaković kod broja 16, nakon čega je jedna žena preventivno prevezena u Urgentni centar, mada nije imala tegobe.

Hitna pomoć je noćas imala 112 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 140 intervencija, od čega 52 na javnom mestu, navela je Macura.

Juče se, kako je dodala, dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a zabeležen je i veliki broj kolapsa, slučajeva hipotenzije i tegoba srčanih bolesnika.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter