Izvor: Novosti
07.07.2021 u 12:25
0

NOVE SUBVENCIJE! Grad Beograd pomaže, najviše para za ledenu dvoranu „Pionir“

– Skupština grada Beograda na sednici koja je održana početkom meseca usvojila je predlog za rebalans poslovanja SC „Tašmajdan“, kojim je predviđeno da se ovaj sportski centar subvencioniše sa 94.000.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

RIZIK OD DELTA SOJA DOLAZI IZ INDIJE! Beograd neočekivano postao traženo mesto za sve veći broj putnika iz Azije!

CRKVA I VERNICI SLAVE VELIKI PRAZNIK! Danas se obavezno uradite ovo

AMSS: Vozite oprezno, na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja

– Kako navode iz ove ustanove, najveći deo novca biće usmeren na finansiranje Ledene dvorane „Pionir“, kao i za gasifikaciju Hale „Aleksandar Nikolić“.

Teškoj situaciji na „Tašu“ doprinela je pandemija virusa korona, tokom koje su vrata ove sportske ustanove bila zatvorena tri meseca.

– Prošle godine je radno vreme bilo ograničeno, kao i broj korisnika, otkazani su sportska dešavanja i koncerti – navodi se u obrazloženju SC „Tašmajdan“.

– Došlo je do drastičnog pada prihoda, nije bilo obuka, izdavanja poslovnog prostora i termina. Tokom ove godine radno vreme je bilo ograničeno, pa je trend smanjenja prihoda nastavljen.

Sredstva koja će Grad uputiti na adresu sportskog centra biće uložena za pokrivanje troškova električne energije u Ledenoj dvorani, a u cilju podrške opstanka zimskih sportova na ledu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter