Izvor: Tanjug
26.06.2020 u 10:08
0

POČELO JE LETO NA BEOGRADSKOM MORU: Otvorena sezona na Ada Ciganliji

Podizanjem „plave zastave“ danas je otvorena letnja sezona na Adi Ciganliji, a zbog epidemije virusa korona posetiocima tog poznatog beogradskog kupališta se preporučuje da drže distancu od dva metra i van vode i u njoj.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević je rekao da je sve bilo spremno za otvaranje letnje sezone i pre nekoliko nedelja, ali da vremenske prilike to nisu dozvoljavale, te da se čekalo da se steknu potrebni uslovi kako bi kupači bili bezbedni.

PROČITAJTE OBAVEZNO

BRUKA UGLEDNOG „NJUJORK TAJMSA“ Vučića pomešali sa Tačijem i naveli da je optužen za ratne zločine (FOTO)

PUCNJAVA NA SENJAKU: Ubijen mladić, u toku je potera za ubicom!

BILT NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Čeka se potvrđivanje optužnice!

VANREDNO STANJE U NOVOM PAZARU! Porast broja inficiranih KORONOM, u Beogradu NOVA KOVID BOLNICA!

Dodao je da mu je drago što je iz godine u godinu Ada Ciganlija sve posećenija ne samo za Beograđane, već i za goste prestonice, te dodao da se zato trude da iz godine u godinu obogate sadržaje i unaprede kvalitet usluga koji se pruža posetiocima. Kako je rekao, zajedno sa menadžmentom preduzeća JP „Ada Ciganlija“ urađena je revitalizacija postojećih sadržaja, sportskih terena, ulazne rampe, parking mesta…

– Omogućili smo i neke nove sadržaje koji treba da budu iznenađenje svima koji ove letnje sezone budu posetili Adu Ciganliju –  rekao je Nikodijević.

Podsetio je da to beogradsko kupalište već nekoliko godina ima „plavu zastavu“ koja je međunarodna potvrda kvaliteta vode, ali i bezbednosti kupača.

OVO MORATE ZNATI

POŽURITE! NASA ZOVE DIZAJNERE IZ SRBIJE Čeka vas posao, ali rok je do avgust!

ZABRINJAVAJUĆE! Drogu probalo 15 odsto učenika prvog razreda srednje škole!

STRUČNJACI ŠOKIRANI! Ovo je razlog MALE SMRTNOSTI od KORONE u nekim zemljama!

KINA I INDIJA NA IVICI NUKLEARNOG RATA! Postavljaju VOJNE INSTALACIJE u spornoj dolini! (VIDEO)

Kada je reč o epidemiološkim merama zbog virusa korona, Nikodijević je rekao da posetioci Ade Ciganlije, prema preporukama Zavoda za javno zdravlje, treba da drže distancu od dva metra i van vode i u njoj jer se radi o stajaćoj vodi koja se ne dezinfikuje.

NEMOJTE DA PROPUSTITE!

PARE SE LEPE ZA NJIH Ova tri horoskopska znaka zaradiće ogromne pare

SVE POČINJE DOBROM PREDIGROM Poslušajte par savete koje obavezno morate da probate

OBAVEŠTENJE ZA SVE ŽENE 7 razloga zbog kojih bi trebalo da pijete pivo

– Ugostiteljima je preporučena redovna dezinfekcija inventara i držanje distance. Kupatila su obezbeđena dovoljnim brojem dezosredstava i dezobarijera tako da, ako se svako bude pridržavao mera, neće biti ugrožena bezbednost nijedne osobe. Ako se svako bude ponašao odgovorno i prema preporukama, verujem da nećemo imati problema tokom letnje sezone na Adi Ciganliji -rekao je Nikodijević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter