Izvor: Tanjug
26.06.2020 u 07:11
0

DANAS BEZ VODE ostaju građani opština STARI GRAD i PALILULA

Na Starom gradu će danas, u periodu od 8.30 do 18 sati, bez vode ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama: Venizelosovom, Gundulićevim vencem, Bulevarom despota Stefana i Vojvode Dobrnjca.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Na sajtu Gradske uprave se navodi da će  od 8 do 16 sati, bez vode biti potrošači opštine Palilula u naselju Borča u ulicama: Ivana Milutinovića (neparna strana od Trga oslobođenja do Valjevskog odreda), Banijskoj, Vojvođanskoj, Sonje Marinković, Niškoj i u okolnim ulicama.

PROČITAJTE JOŠ

RUSI O SUSRETU PUTIN-VUČIĆ Ovo nije dobila ni Angela Merkel

PAO PEDOFIL IZ KARLOVACA Silovao rođaka (9) na žurci

HITNO! Đurić poslao zahtev za Srbe na Kosovu i Metohiji!

ČITAV SVET KORISTI KALENDAR SA GREŠKOM: Postoji vekovima a NIKO JE NE VIDI!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a građanima se apeluje da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter