Izvor: Alo.rs
30.10.2023 u 09:08
2

A DA NISU VAŠE I EGIPATSKE PIRAMIDE?! Kurtijeva lobistkinja otima Visoke Dečane

Melisa Haradinaj, koja je jedna od najžešćih lobistkinja Aljbina Kurtija na Tviteru i, što se onda podrazumeva, otvorena mrziteljka Srba i svega što je srpsko, tvrdi da su Visoki Dečani stari albanski manastir!?

Ona je na Tviteru reagovala na informaciju da se uz podršku Filmskog centra Srbija snima film „Dečanski ključ“, nazvavši to u svom bunilu još jednom provokacijom iz Beograda. Kaže, ili bolje reći lupeta, da su „ne tako davno Dečani bili albanska svetinja“.

To je, naravno, samo nastavak prljave kampanje koja se godinama vodi iz Prištine u pokušaju da dokažu da Srbi maltene nikada nisu živeli na Kosovu i Metohiji. Bukvalno nema svetinje koju nisu pokušali da prisvoje, a kad im to već ne uspeva tako lako, onda ih skrnave, pale, uništavaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “A DA NISU VAŠE I EGIPATSKE PIRAMIDE?! Kurtijeva lobistkinja otima Visoke Dečane”

  1. Kakav bezobrazluk i kriminal vlada medju tim ljudima , prosto da normalan čovek ne poveruje šta doživljava i od izgovorenih reči i od postupaka nad Srbima i Srpskim Crkvama i Manastirima, šumama, vodama, grobljima, tudjim imanjima, decom, ženama, muškarcima, kućama, sve je to Srpsko svidelo se to nekome ili ne . Lažima i prevarama dobiste lažnu državu od manje od pola sveta priznatu pa nastavljate i dalje , kakva su sve samo foliranja bila na tom području i prethodila lažnoj državi da bi bila polupriznata od istih takvih otimača , kakva sve su sve zverstva počinjena od Martinovića do danas , ne dozvoljavati nekome da mirno živi život i to svoj na svome je kriminal nad kriminalima , ko tiopodržava isti je kriminalac i tlačitelj ljudi i gradjana .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter