Izvor: Happy BSC
28.08.2021 u 09:00
0

ADVOKAT MARKO SLIJEPČEVIĆ – ANĐELKOVIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Glavni cilj vojne službe je zaštita države i državnog poretka!

Voditelji emisije “ Vikend jutro“ Božidar Gutić i Anđela Lakićević govorili su sa gostima emisije o kontraobaveštajnim službama i ko „mrsi konce“ u ovom krugu.

Gosti koji su govorili na ovu temu bili su Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji i Markom Slijepčević-Anđelkovićem-advokat.

Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji pričao je kako kontraobaveštajne službe funkcionišu u jednoj državi.

– Ako služba bezbednosti nešto radi otkriva stranog špijuna, organizovani kriminal to je za čast i poverenje. Mi smo zajedno službe bezbednosti. Nikad ne znamo na koji profil ljudi služba može da se osloni i koji može biti interesantan. Posao službe je samo da ne pogreši, te greške su nezgodne i vrlo opasne, jer mogu da upropaste razbijanje neke kriminalne grupe . Svi kriminalci bi negde pobegli u tom slučaju. Služba ne uzima ljude da rade za njih baš u vreme kad se rešavaju akcije. 

VAŽNO: 

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Zanemarujemo bogatstvo prirode kojom smo okruženi, zdrava hrana je svuda oko nas

NE PROPUSTITE EMISIJU „SAVETNIK“: Svaki problem ima rešenje – brzo, tačno i jasno do pravih odgovora! (OD PONEDELJKA U 13.00 ČASOVA, HAPPY TV)

Siniša Mali: POVEĆAVA SE NEOPOREZIVI DEO ZARADE!

BELIVUK I NJEGOVA EKIPA OSTAJU IZA REŠETAKA!

– Obaveštajni podaci su glavni adut odbrane u toj situaciji. Greške obaveštajnih službi moćnih npr u Avganistanu to su katastrofalne greške veka, koštaju života puno para- istakao je Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji.

– To su velike greške za te službe. Mi kao male službe uspevamo da uradimo velike stvari. Treba probuditi kod čoveka osećaj pravde i dogovornosti. To je veliki uspeh.

– Nijednu državu ne možete razbiti ako pre toga ne razbijete službe i ne kontrolišete vojsku. Najveća meta napada u državi pored predsednika Vučića je i ministar Vulin. On je taj koji drži teret obračuna sa organizovanim kriminalom. Pored toga i prisluškivanje predsednika je uzeo na sebe. Hoće da ga eliminišu grupa koja će biti koperativnija u tim stvarima. Za njegovo mesto ministra je pravilnikom određeno da bude čin pukovnika i da bude ovlašćeno službeno lice- izjavio je Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji.

– Hibridni rat sa kojim se postiže cilj. unutrašnja napetost sukobe destibilizacija države, poziva se na rušenje vlasti, grupe kriminala koje prate nasilne akcije prema organima vlasti. to je jedna vrsta agresije.

– Tajne službe tajnim metodama mogu da sve to razotkriju i da na vreme raskrinkaju. Šefovi službe imaju političke akcije- dodao je Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji.

Markom Slijepčević-Anđelkovićem-advokat nadovezao se na temu.

– Javna bezbednost i tajne službe čine kontraobaveštajne službe bezbednosti. Postoji krovni propis koji reguliše sve. Civilna bezbednost je u sklopu javne bezbednosti. Vojno obaveštajna i vojno bezbednosna služba su u sklopu vojne službe. Glavni cilj je zaštita bezbednosti države i državnog poretka. Cilj međunarodnih i spoljnih neprijatelja je sama služba. Morate da štite samu službu. Unutar službe ako se napravi loša energija vi imate problem. Druga institucija koja se štiti je vojska.Unutar službe imate službu u službi.

– Značajnija je funkcija ministra unutrašnjih poslova je bitna jer je  u njegovim rukama kompletna materija javne bezbednosti. Javna bezbednost bave se materijom oružja, kompetenntim sistemom putnih isprava. Predsednika države štiti vojska.

PROČITAJTE JOŠ: 

KORONA PRESEK: Ovo su najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

UŽAS NA ČUKARICI: Muškarac POGINUO u teškoj saobraćajnoj nesreći!

MOMIROVIĆ: Kruševac je lider u Srbiji po investicijama u komunalnu infrastrukturu

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

– Svaki sukob tajne službe mogu da neutrališu.

– Najosetljivi deo tog posla je kad neko radi protiv službe. Državna tajna je najstrožiji tim zaštite koji traje 30 godina. Ako se to prekrši to je ozbiljna zatvorska kazna- istako je Marko Slijepčević-Anđelkoviće-advokat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter