Izvor: Happy BSC
28.08.2021 u 09:10
0

1000 POLJOPRIVREDNIKA IZ 35 GRADOVA I OPŠTINA SRBIJE STIGLO U PARALIJU (FOTO)

Delegacija od 1000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije, koja je sinoć krenula iz Srbije, danas je stigla u Paraliju podno Olimpa u Grčkoj.

Najveći konvoj krenuo je sinoć sa parkinga Akva parka u Jagodini. 600 poljoprivrednika je sa teritorije grada Jagodine, a 400 iz drugih 35 gradova i opstina. Oni će do 1. septembra boraviti u grčkoj regiji Pierija gde će obići jednog velikog proizvođača stočne hrane i više proizvođača povrća u staklenicima.

VAŽNO: 

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Zanemarujemo bogatstvo prirode kojom smo okruženi, zdrava hrana je svuda oko nas

NE PROPUSTITE EMISIJU „SAVETNIK“: Svaki problem ima rešenje – brzo, tačno i jasno do pravih odgovora! (OD PONEDELJKA U 13.00 ČASOVA, HAPPY TV)

Siniša Mali: POVEĆAVA SE NEOPOREZIVI DEO ZARADE!

BELIVUK I NJEGOVA EKIPA OSTAJU IZA REŠETAKA!

Najveći deo kompletnog troška ovog putovanja je plaćen sa računa Jedinstvene Srbije, od novca koji ova stranka dobija iz državnog budžeta kao parlamentarna stranka, a jedan manji deo troškova platili su donatori. Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodine.

– Mi smo do sada poljoprivrednike vodili na jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova na svetu – u Pariz, nakon čega smo poljoprivrednicima u Jagodini podelili 440 junica i teladi, vise puta smo poljoprivrednike vodili u Beč i Grcku. Cilj je da naši poljoprivrednici vide kako rade njihove kolege u Evropskoj uniji i da vide da tamo ne teče med i mleko. Gospodin poljoprivredni proizvođač nema ni godišnji odmor, ni slobodne dane, ni regres ni bolovanje i zato smo odlučili da vodimo nase poljoprivrednike. Želim im koristan boravak u Grčkoj i da se svi zajedno vratimo pozitivni u mislima, a negativni na koronu, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji se nalazi na čelu naše delegacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter