Izvor: Kurir.rs
25.11.2023 u 09:15
0

BEOGRAĐANKA ŽRTVA VELIKE PREVARE: Odlučila da otkrije sve: „Da se ne desi isto i drugim ljudima“ (FOTO)

Internet prevare postale su sve zastupljenije, a sada je jedna Beograđanka otkrila šta je doživela kada je naručila proizvode sa jedne Instagram stranice.

– Da se ne prevare ljudi kao ja ova stranica je čista prevara, uplatila sam novac za paket i dobila ništa, čak je pokušao i dva puta da mi uzme novac za stvar koju neću dobiti – napisala je ona u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranici. „Serbialive Beograd“.

PRINTSCREEN/SERBIA LIVE

U toku su rasprodaje u okviru akcije „crni petak“, a to će iskoristiti i mnogi prevaranti na društvenim mrežama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova upozorava građane da prilikom onlajn kupovine budu oprezni i obrate posebnu pažnju prilikom plaćanja, kako ne bi bili žrtve prevare.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter