Izvor: HAPPY BSC
11.01.2023 u 09:56
0

„BEOGRADSKA KARTICA“ BIĆE NAJVAŽNIJI DOKUMENT! Šapić: „Prosečna beogradska porodica moći će da uštedi više hiljada evra“

"Beogradska kartica" biće najvažniji dokument

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ da će „Beogradska kartica“ biti najvažniji dokument.

– Ideja mi je da Beogradska kartica bude najvredniji dokument u novčaniku svakog Beograđanina. Radimo na rešenjima. Biće dve ili tri kategorije, za maloletna lica, penzionere i odrasle. Svako će imati svoj kod i svoj profil na portalu. Svako će moći da vidi šta je grad za njega obezbedio. Biće i brojni popusti predviđeni karticom. Očekujem da će od pet do 50 odsto biti popusti u radnjama koje su članovi beogradskog kluba, a negde će biti i posebni popusti. Sve što budemo radili svako će moći da vidi na svojoj kartici. Ovog leta biće besplatan ulazak na sve beogradske bazene- kazao je Šapić.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući kartici će prosečna beogradska porodica moći da uštedi više hiljada evra u odnosu na svoje troškove.

Što se tiče prevoza, Šapić je rekao da je povećan broj autobusa u špicevima.

– Pokušaćemo da obezbedimo bolje autobuse. Što se tiče napalte karata imamo ideje, ali nećemo da vršimo represiju. Svi vide da ima manje kontrolora. Pozvao sam Beograđane na svest i naplata se povećala. Samo jedna normalna reč je dovoljna. Karta treba da se kupi, ali mora da postoji kvalitetna usluga i to ćemo Beograđanima obezbediti – poručio je Šapić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter