Izvor: HAPPY BSC
11.01.2023 u 09:40
0

ŠAPIĆ NAJAVIO LEPE VESTI ZA RODITELJE: „Od septembra besplatne knjige za osnovce i srednjoškolce i besplatan vrtić za najmlađe“

Grad Beograd od septembra 2023. godine obezbediti besplatne komplete knjiga za sve učenike osnovnih i srednjih škola i dodao da će od septembra biti besplatan vrtić za svu decu, ne samo u državnim već i u privatnim vrtićima koji su u sistemu grada. 

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ gostovao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić koji je govorio o bitnim temama koje se tiču života u prestonici.

Što se tiče besplatnih udžbenika, Šapić je istakao da će Grad Beograd od septembra 2023. godine obezbediti komplete knjiga za sve učenike osnovnih i srednjih škola i dodao da će od septembra biti besplatan vrtić za svu decu, ne samo u državnim već i u privatnim vrtićima koji su u sistemu grada.

– Postavili smo malo drugačije prioritete. Novac sam našao iz Budžeta grada Beograda. Beograd treba da brine o svojim građanima. Mnoge stvari mogu da se saseku i da se ne osete, a da ljudima damo i vratimo tamo gde im je važno. Pokušaću sve što je u mojoj moći da uradim na nivou grada i da obuhvatim što veći broj ljudi – istakao je Šapić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter