Izvor: HappyBSC/Tanjug
23.07.2022 u 06:47
0

BURNA NOĆ NA NAMA: Kineski državljanin uboden u Knezu, a potom se dogodila i nemila saobraćajna nezgoda!

Kineski državljanin (23) uboden je u rame nešto posle ponoći u Knez Mihajlovoj ulici, prebačen je na Institut za ortopediju na Banjici, a njegov život nije ugrožen, rečeno je iz beogradske službe Hitne pomoći.

NOĆ ZA NAMA: Veliki broj intervencija

Dogodila se i jedna saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe lakše povređene, a njima je ukazana pomoć u Urgentnom centru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jutros do 6.00 sati zabeleženo je 75 intervencija, od toga 12 na javnom mestu.

Najviše su se javljali hronični bolesnici, mada je, kako kažu iz Hitne, bio veliki broj poziva i zbog vrućina u Beogradu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter