Izvor: HappyBSC
11.05.2022 u 21:04
0

CARIGRADSKI PATRIJARH JE AGENT „DUBOKE DRŽAVE“: U emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY o novoj prestonici Hazarije i ko kontroliše Vašington

U večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ o rusko – ukrajinskoj krizi govorili su: Dejan Lučić – pisac i politikolog, Branko Pavlović – advokat i Aleksandar pavić – politikolog.

SKUP PLAN EVROPSKE UNIJE: Evo koliko bi eliminacija ruskog gasa mogla da ih košta

Pavlović je istakao da rusko – ukrajinski sukob ima mnogo dublje korene, kao i da prisustvujemo nastavku ambicije Amerike i ostalih država koje je bez pogovora slušaju Ameriku da vladaju svetom i dodao da im je u Ukrajini uspelo da preokrenu jedan deo ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Neonacisti veruju da imaju neku ideju za koju treba da se bore, a ustvari su najobičniji instrumenti u rukama Amerike. Sa druge strane, kada pogledamo sve države koje Rusiji nisu uvele sankcije, a čini ih 5,5 milijardi ljudi, od kojih su najorganizovanije Kina i Indija – rekao je on.

Pavić je naglasio da je Zelenski potpuno u funkciji informativnog rata protiv Rusije i nema nameru da pregovara.

– Na početku, kada je izabran Zelenski je imao nameru da pregovara i tada je otišao na liniju razdvajanja u Donbasu  sa namerom da utiče na to da se ukrajinske snage povuku da bi mogli da se stvore uslovi za održavanje izbora, na čemu je Rusija insistirala prema Sporazumu iz Minska. Međutim, „Azovci“ su mu se direktno suprostavili, a kasnije su postojale i pretnje po njegov život, tako da je promenio stav – kazao je Pavić.

Prema njegovim rečima, zapadni izvori su objavili da je Zelenskom 19. februara na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji Šolc predložio da Ukrajina prihvati neutralan status i da se trajno odrekne članstva u NATO, što je on odbio.

– Pregovori se uopšte ne vode, jer to nije u interesu onih koji kontrolišu Zelenskog, a to je na prvom mestu Vašington – istakao je on.

Govoreći o svedočenjima ukrajinskih vojnika o surovosti sa kojom se susreću, Pavić je kazao da su oni definicija „topovskog mesa“ i da se sa nepoštovanjem tretiraju od strane svoje države i dodao da je Ukrajini važno da ubaci što više ljudi u borbe protiv Rusije u nadi da će usporiti i slomiti Ruse.

– Zapad baca sve živo na gomilu, uključujući milijarde dolara koje su odobrili. Ne biraju sredstva. Da mogu ubacili bi i kućne ljubimce u ovaj sukob. Bilo šta samo da se naudi Rusima na bilo koji način – istakao je on.

Lučić je, govoreći o Izraelcima koji su došli da ratuju na strani Ukrajine istakao da su oni u Dnjepru Petrovskom u kome se nalazi najveći verski centar koji treba da bude budući centar nove Hazarije.

– Oni su došli da slave Pashu. U pitanju je grupacija Habad. U svetu ih ima osam miliona i oni su uticali na patrijarha Vaseljenskog ili Carigradskog  da napravi raskol u ukrajinskoj crkvi. Patrijarh iz Carigrada je agent „duboke države“, odnosno Amerike, ali preciznije Habada, koji kontroliše Vašington. Taj verski centar je najveći u Ukrajini i tu bi trebala da bude nova prestonica Hazarije – istakao je Lučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter