To je nešto neopisivo, treba doživeti to, spasila sam jedan mlad život. Ušla sam unutra, zatekla sam to. Zvala sam obezbeđenje, oni su reagovali odmah. Bio je mali i modar, ja sam ga okrenula, reagovala sam odmah, počeo je da plače i to je to. A posle nije mi bilo dobro, još sam pod stresom – ispričala je Zdravka danas.

Tešila majku, a onda je i sama počela da se trese- Mazila sam je, poljubila sam je, rekla sam joj da mora da ga čuva, da je on mali vuk i ona je rekla neka bude ime Vuk. I videćemo se u „Narodnom frontu“, čula sam da je sve okej – rekla je Zdravka

Da je Zdravki potrebna pomoć primetio je zaposleni na stanici Ljubinko Mlađenović koji kaže da je u prvi mah bio uplašen ovom nesvakidašnjom situacijom ali se kako kaže brzo snašao.

U prvi mah bili smo zaprepašćeni, tako se nešto nije desilo nikad. Došli smo i videli dete krvavo i modro, tek rođeno… Pozvao sam Hitnu pomoć, operater me je zamolio da mu ponovim šta se desilo. Poslao je odmah Hitnu, rekao nam je da stegnemo pupčanu vrpcu, to smo i uradili, doneli smo ćebe, malo smo okupali bebu. Zatekla se i jedna putnica, koja je medicinski radnik ona nam je dosta pomogla. Hitna je došla brzo i sve se završilo kako treba – rekao je LJubinko za „Pink“.

Podsetimo, sve se odigralo juče na Glavnoj autobuskoj stanici, kada je autobus na relaciji Kovin-Kuršumlija, napravio pauzu u Beogradu, na Glavnoj autobuskoj stanici. Jedna od putnica bila i žena stara oko 20 godina, u devetom mesecu trudnoće. Putovala je sa majkom i ćerkom. Pauzu je iskoristila da ode do toaleta. Ubrzo potom se i porodila.