Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 21:56
0

DAČIĆ SE OGLASIO POSLE NAPADA NA SRBE U SARAJEVU: „Direktna posledica antisprske kampanje“

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić zatražio je večeras od nadleznih organa Bosne i Hercegovine da kazne učesnike napada na srpsku decu u Sarajevu.

HOROR U SARAJEVU, NAPALI SRPSKU DECU I NJIHOVE RODITELJE: Huligani sa fantomkama upali u hotel, jedna osoba izbodena nožem

On je u izjavi za medije ocenio da je napad na srpsku decu koji se danas desio u Sarajevu „direktna posledica antisprske kampanje i stvaranja atmosfere mržnje prema Srbima u Bosni i Hercegovini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tražimo od nadležnih organa Bosne i Hercegovine da kazne počinioce ovog zlocina. Naša budućnost mora da počiva na izgradnji dobrosusedskih i prijateljskih odnosa naših drzava i naroda, a ne na mržnji Ii incidentima, poručio je Dačić.

Jedna osoba iz Beograda povređena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je napadnuta je grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda, koji učestvuju na međunarodnom turniru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter