Izvor: HAPPY BSC
14.01.2023 u 23:05
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove nedelje su: Zorica Karanović – novinar „Politike“, Biljana Šahrimanjan Obradović – Centar za stratešku analizu i Nebojša Kuzmanović – direktor arhiva Vojvodine.

Vladimir Kokanović – predsednik Saveza Srba Slovenije i Branko Radun – analitičar su naši sledeći gosti koji će govoriti na temu „Odnosi Beograda i Ljubljane“, dok će se putem Skajpa u emisiju iz Slovenije uključiti Lena Grgurević – poslanik i predsednik grupe prijateljstva Slovenije i Srbije u slovenačkom parlamentu.

Cistična fibroza je sledeća tema jutarnjeg programa o kojoj će pričati: Milica Perić – predsednica Centra za Cističnu fibrozu, dr Milena Bjelica iz Centra za cističnu fibrozu za decu u Vojvodini i dr Tijana Debeljak Cvok iz Centra za cističnu fibrozu za adultne pacijente u Beogradu.

Blaža Marković – predsednik Sindikata policije i Igor Simić – advokat govoriće o ubistvu studentkinje na Zvezdari.

Za kraj jutarnjeg programa u goste nam dolazi Srđan Jovanović – muzičar koji će govoriti o irskoj muzici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter