Izvor:
14.05.2017 u 18:18
0

Delegacija Severne Koreje želi susret sa zvaničnicima SAD, ali pod određenim uslovima!

Predstavnica severnokorejskog Ministarstva spoljnih poslova, zadužena za odnose sa Severnom Amerikom, Čoe Son Hui izjavila je danas da bi Pjongjang mogao da se sastane sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa radi pregovora "ukoliko se postave uslovi".

Ona nije precizirala koji bi to uslovi mogli da budu, ali njen komentar je povećao mogućnost da se Severna Koreja i SAD vrate pregovaračkom procesu, prvi put nakon 2008. godine, kada su propali pregovori šest zemalja o niklearnom programu Pjongjanga, prenosi Rojters.

Američki predsednik Donald Tramp je nedavno "otvorio vrata" pregovorima, kada je rekao da bi bio "počastvovan" da se sretne sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom.

Izvor: tanjug.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter