Izvor: alo
15.01.2021 u 16:19
0

EPIDEMIOLOG KON OTKRIVA: Evo kada ćemo reći zbogom maskama, a onda objasnio zašto je primio baš Fajzerovu vakcinu!

Na današnjoj konferenciji za novinare jedan od govornika bio je Predrag Kon.

Epidemiolog doktor Predrag Kon izjavio je da će građani moći da skinu maske kada se utvrdi da smo stekli imunitet i kada se brojke spuste ispod dvocifrenog broja.

– Na potpuno skidanje maski ćemo još sačekati. Međutim, neke stvari se odvijaju mnogo brže. Verujem da ćemo postići kolektivni imunitet – rekao je doktor Kon.

On je na naše pitanje koju vakcinu preporučuje građanima, naveo da je on primio Fajzerovu, ali da bi primio bilo koju dostupnu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

UHAPŠEN BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Otkriveno da je za njim raspisana potragaZBOG KRAĐE

OVO SE DUGO ČEKALO! Uživo koncert Baje Malog Knindže (TV HAPPY u 21.50)

UŽAS! POGINUO NA RADNOM MESTU: Doživeo nesreću na poslu

Uvodi se bežićni internet na autoputu

– Da je stigla prva ruska, primio bih rusku, da je bila kineska, uzeo bih kinesku – zaključio je Kon.

Podsetimo na to da je u Srbiji je na prisustvo korona virusa testirano 10.961 ljudi, pozitivno je 1.751, na respiratorima je 196 pacijenata, nažalost umrla je21 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter