Izvor: Novosti
25.08.2021 u 10:12
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Najviše zaraženih trenutno ima u Vranju!

Podaci Zavoda za javno zdravlje u Vranju pokazuju da je u prethodna na 24 sata na koronu je juče sa teritorije Pčinjskog upravnog okruga testirano 345 ljudi i analize su pokazale da je zaražena 91 osoba odnosno procenat zaraženih u odnosu na testirane je čak 26,37%.

Najveći broj obolelih je u Vranju trenutno u Vranju gde je registrovano 35 novoobolelih, nešto manje je u Preševu 32, Bujanovcu 10, Vladičinom Hanu 9 i Surdulici 5. U Bosilegradu i Trgovištu nema novih slučajeva.

VAŽNO:

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

Danas KOMEMORACIJA UBIJENIM SRBIMA u Plavnu i Gruboru kod Knina!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

U kovid bolnici u Vranju hospitalizovano je 30 pacijenata pozitivnih na koronavirus sa upalom pluća, 20 je na kiseoniku. Na bolničko lečenje primljena su 3 pacijenta, a jedan je transportovan za Kruševac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter