Izvor: ALO.rs
25.08.2021 u 10:13
0

U NAREDNA DVA SATA POTOP! Stiže stravično nevreme – nigde bez kišobrana!

U naredna dva sata na području Srbije oblačno, u Vojvodini, zapadnoj, jugozapadnoj i centralnoj Srbiji mestimično kiša, a na području Pomoravlja, istočne Srbije i ponegde na jugu zemlje lokalna pojava pljuskova i grmljavine – navedeno je u aktuelnoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

VAŽNO:

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

Danas KOMEMORACIJA UBIJENIM SRBIMA u Plavnu i Gruboru kod Knina!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

Dodaje se da će i u Beogradu biti oblačno sa kišom

Iz RHMZ dodaju i da će na teritoriji Beograda ponegde biti kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Manje padavina se očekuje na severu Srbije. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 19 na severozapadu, do 28 stepeni na jugu zemlje, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će temperatura biti oko 16, a najviša oko 21 stepen.

Prema hidrološkom upozorenju RHMZ koje važi do danas u 10.22 sati, na Bezavi, Moravici, LJigu, Jadru, Lugomiru, Jablanici i Rzavu su nepovoljni hidrološki uslovi sa gledišta kvaliteta vode zbog zadržavanja visokih temperatura vode i smanjenja proticaja vode, kao i nepovoljni uslovi vodosnabdevanja.

– Na Savi kod Sremske Mitrovice i Šapca, vodostaji će se narednih dana kretati oko i nešto ispod niskog plovidbenog nivoa – upozorava RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter