Izvor:
04.01.2019 u 15:51
0

FLORIDA: Stravičan požar izazvalo 190 litra dizela prilikom sudara vozila, veliki broj povređenih, najmanje 7 poginulih!

Dva traktora sa prikolicom i dva putnička vozila sudarila su se danas i prolila dizel gorivo na autoputu u Floridi izazvavši veliki požar u kome je poginulo sedam ljudi i povređeno najmanje još osam, saopštili su zvaničnici.

Nesreća se dogodila na jugozapadnom delu autoputa 75, na oko 1,5 kilometara od Alačue, u blizini Gejnsvila.

Najmanje osam osoba je hospitalizovano, pojedini sa kritičnim povredama, izvestio je "Gejnsvil San".

Poručnik Patrik Riordan izjavio je sinoć da je pet žrtva bilo iz putinčkog kombija, a još jedna žrtva iz jednog od traktora sa prikolicom.

Spasilačke ekipe ugasile su požar, a vlasti su saopštile da tretiraju sudar kao istragu o ubistvu, ali nisu saopštili zašto.

Požar je bio otliko silan da je oštetio delove puta a izazvalo ga je oko 190 litara dizela.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter