Izvor:
02.02.2018 u 20:11
0

Happy televizija saznaje: Potvrđen novi ekološki akcident u Srbiji, istraga u toku!

Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan, izjavio je gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji da je u Srbiji zabeležen još jedan ekološki incident.

– Danas se dogodio novi akcident. Istraga je u toku, a njeni rezultati biće vrlo brzo objavljeni. Ekološki standardi u jednoj zemlji postaju uslov njenog položaja i dominacije u svetu. Ko to nije shvatio, promašio je temu – izjavio je ministar Trivan.

Ubrzo posle gostovanja ministra Trivana na Happy televiziji objavljeno je da je na području opštine Obrenovac otkrivena nova lokacija sa nelegalno zakopanim opasnim otpadom, saopštilo je danas Ministarstvo zaštite životne sredine Srbije.

Lokacija sa toksičnim otpadom otkrivena je u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Osnovnim javnim tužilaštvom iz Obrenovca, navodi se u saopštenju.

U okolini Obrenovca krajem decembra prošle godine otkriveno je 20 tona otpada, a potom je na drugoj lokaciji nađeno stotinjak buradi opasnog otpada.

happytv.rs
Foto: arhiva, pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter