Izvor:
07.07.2017 u 19:07
0

ISTORIJSKI TRENUTAK: Prvi susret Putina i Trampa! (VIDEO)

Američki i ruski predsednici, Donald Tramp i Vladimir Putin, prvi put su se sreli uživo i rukovali, na samitu G20 u Hamburgu, saopštio je Kremlj.

"Oni su se rukovali i rekli jedan drugom da će se sastati odvojeno nešto kasnije", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi AFP.

Američki predsednik Donald Tramp ćaskao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i britanskom premijerkom Terezom Mej na samitu G20 u Hamburgu, tokom diskusije o borbi protiv terorizma.

Merkelova i Tramp sedeli su jedno pored drugog i razmenili pozdrave na otvaranju diskusije, a primećeno je i da je ćaskao i sa Terezom Mej koja je sedela odmah sa njegove leve strane, prenosi AP.

Predsednik Rusije Vladimir Putin sedeo je nekoliko mesta dalje.

b92.net
Foto: The Telegraph/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter