Izvor: happybsc
04.07.2020 u 19:28
0

IZGUBLJENE U MAGLI: Ispovesti žrtvi prinudne prostitucije! (VIDEO)

Prinudna prostitucija je bila tema emisije „Dobro jutro Srbijo sa Jovanom Jeremić“ .

Na samom početku, voditeljka je pročitala ispovest devojke koja je bila primorana na prostituciju, a zatim je Boža Spasić ispričao kakva su njegova iskustva u vezi sa prinudnom prostitucijom. 

– Imam i neposrednih iskustava vezanih za prinudnu prostituciju, odnosno dovođenje u takvu poziciju ženske osobe iz koje ne mogu da se izvuku. Kriminalci koji se bave ovim poslom su mnogo opasniji nego oni koji se bave trgovinom droge. Imao sam situaciju, obratile su mi se neke kriminalne grupe sa molbom da prebace neke devojke iz Moldavije u Beč. Kod nas se devojke biraju sa rubnih delova grada ili sa sela – objasnio je bivši inspektor i rukovodilac odeljenja u jugoslovenskom SDB. 

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Mačka nam pokazala gde je zakopana MALA MARIJA!

KOVID BOLNICA U NAJVEĆOJ ARENI NA BALKANU: Pogledajte kako će izgledati! (FOTO)

BOLEST SE VRATILA MEĐU NAS! Bez molebana u Crnoj Gori!

AKCIJA GORSKE SLUŽBE! Spasioci iz Novog Sada pomogli devojci na Fruškoj gori

Spasić je, takođe, obelodanio da nisu retkost ni prostitutke koje podvode suprožnici:

– Jednu noć smo sedeli u Minhenu u jednom baru. Videli smo da neka devojka prilazi Nemcu, a onda je shvatila da mi Srbi. Prišla je nama i ispričala da je muž primorava da se bavi prostitucijom, kako bi zaradila novac da naprave kuću na selu – kazao je Boža Spasić.

Ispovest devojke koja je prinuđena na prostituciju, kao i goste koji se bave ovom temom možete čuti u videu ispod: 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter