Izvor:
15.06.2019 u 14:27
0

JAGODINA: Na bazenima Akva parka više od 5.000 kupača!

Na bazenima Akva parka u Jagodini, danas je, prvog dana ovogodišnje sezone kupanja, spas od vrućine potražilo je više od 5.000 ljudi, izjavio je na bazenima sportski direktor Jagodinskog sportskog zaveza u čijem je sastavu Akva park Zoran Gligorijević.

Ako je suditi po registarskim oznakama automobila, gosti su došli iz gotovo svih gradova Srbije, a svaki deseti je iz Beograda, naveo je on.

Na parkiralištu Akva parka, koji je kapaciteta 1.000 automobila i besplatan je za posetioce Akva parka, uz registarske oznake Beogradu, su i automobili iz Kragujevca, Niša, Novog Sada, Pančeva, Požarevca, Aleksinca, Despotovca, Paraćina, Ćuprije, Svilajnca, Velike Plane, Smedereva, Leskovca, Kruševca…

Uz vreo dan, dobroj poseti doprinelo je i to što je danas ulaz besplatan za sve posetioce.

Ovo je 13. sezona kupanja u Akva parku u Jagodini, koji raspolaže sa sedam bazena, jedan je olimpijski, i oko 800 metara tobogana.

Tu je i 1.000 ležaljki i suncobrana. Na bazenima je šest restorana, kafe, poslastičarnice, a o kupačima brinu licencirani spasioci, istakao je Gligorijević.

Prema njegovim rečima, voda u bazenima se kontroliše svaka tri sata.

On je podsetio da studenti koji studiraju u Jagodini i studenti iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima, imaju besplatan ulaz na bazene.

Bazeni rade od 10 do 18 sati, a cene su 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu do 12 godina.

Izvor: Tanjug
Foto: aquaparkja.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter