Izvor:
06.06.2017 u 17:57
0

Jelena puštena iz bolnice Laza Lazarević: STUDENTKINJA KOJU JE TRAŽILA CELA SRBIJA DONELA VAŽNU ODLUKU!

Cela Srbija bila je na nogama nakon što je u petak, 2. juna, pola sata iza ponoći, nestala Jelena Lazarević (26), studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Ovaj slučaj nestanka je bio prava misterija koja je trajala tri dana. Veo zebnje, crnih misli i straha nadvio se nad porodicom Lazarević. Tri dana nakon nestanka, Jelena se pojavila

Lutala je sama i izgubljena po Beogradu… U ponedeljak, 5. juna, oko 11 časova ujutru, Jelena se sama vratila u stan na Kanarevom brdu u kojem živi sa cimerkom.

Nakon što je zaključala kafić “Anggolo” u kojem je radila u šanku, Jelena je pola sata iza ponoći samo nestala. Bez traga. Kada se juče pojavila u stanu, prvo ju je ispitala policija, a potom je zadržana na pregledu u bolnici Dr Laza Lazarević.

– Puštena je iz bolnice. Pregledana je i sada se odmara – kaže njen zet Darko Mirković .

– Sa svojom porodicom je. Tako je najbolje. Treba joj odmor – priča zet.

Na pitanje da li je Jelena otkrila šta je uzrokovalo njen slom, Darko kaže:Jelena Lazarević je radila u pomenutom kafiću, a od tih para je imala sebi za džeparac.

– Neće više raditi u kafiću. Mora da odmori i od posla. Na fakultet se naravno vraća. Samo da se odmori i da sve vratimo na svoj put. A sve ćemo uraditi i sve je dobro. Vratićemo se na stare staze… – kaže Darko Mirković.

Podsetimo, Jelena Lazarević je nakon smene u petak, 2. juna, oko pola sata iza ponoći zaključala kafić u kojem radi i nakon toga joj se gubi svaki trag.

U subotu, narednog dana, trebalo je da se pojavi na poslu u 15 časova, ali nije. Njena familija kreće u potragu, a zet Darko Mirković objavljuje status na Fejsbuku u kojem moli za pomoć u traženju Jelene.

Telegraf
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter