Izvor:
27.03.2019 u 07:07
0

JOŠ JEDAN KVAR AVIONA BOING 737 MAX: Hitno sletanje na Floridi zbog problema s motorom!

Avion Boing 737 MAX danas je morao hitno da sleti na Floridu zbog problema s motorom.

Na letu aviona ''Sautvest erlajnsa'' nije bio nijedan putnik, već samo posada koja ga je prebacivala u skladište u Viktorvilu, u Kaliforniji, prenosi AP.

Kako se navodi, posada aviona najavila je hitno sletanje nedugo nakon poletanja sa aerodroma u Orlandu oko 2:50 po lokalnom vremenu, zbog čega se avion vratio u taj grad.

Portparolka aerodroma Kerolin Fenel izjavila je da je jedna od tri aerodromske piste bila zatvorena kako bi bila čista za sletanje aviona, kao i da je po proceduri pista pregledana da bi se videlo da nema ostataka aviona na njoj.

Ovo je još jedan u nizu kvarova na modelu Boing 737 MAX, poslednji je bio pre dve nedelje, kada se srušio avion ''Etiopijen erlajnsa'' i kada je poginulo 157 osoba.

Posle toga, američkim aviokompanijama je zabranjeno da prevoze putnike tim modelom aviona.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter