Izvor: TANJUG
21.09.2023 u 17:43
0

JOŠ JEDAN PRITVOR ZA SRBE SA KOSOVA: Trojici uhapšenih Srba određen pritvor 30 dana

– Trojici Srba sa severa Kosova i Metohije, koji su juče uhapšeni – Iliji Elezoviću iz Kosovske Mitrovice, Draganu Miloviću iz Zvečana i Zoranu Kostiću iz Prilužja, prištinski sud je odredio pritvor u trajanju od po 30 dana.

ESKOBAR PORUČIO: Priština da promeni pristup – Lajčak i dijalog neće nestati!

Sva trojica se terete za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva, rekli su njihovi branioci, angažovani od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Ilija Elezović, težak onkološki bolesnik, uhapšen je juče pre podne ispred Tehničke škole u Kosovskoj Mitrovici, a nešto kasnije u Zvečanu, i bivši policajac, Dragan Milović. Zorana Kostića su iz njegove kuće u Prilužju, odveli policajci u civilu, dok su ga prethodno radnici takozvane Kosovske elektroenergetske korporacije pozvali da izađe napolje, rekavši da su došli da provere električno brojilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter