Izvor: tanjug
29.08.2021 u 20:29
0

KORONA NA KiM: Na infektivnoj klinici u Prištini nema mesta

Klinika za zarazne bolesti u Prištini prepuna je pacijenata koji su zaraženi korona virusom, a nema ni PCR testova kojima se utvrđuje prisustvo virusa. 

Na ovoj klinici se leče pacijenti sa teškom kliničkom slikom, a samo danas je u toj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano 120 pacijenata.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

Od tog broja svega 18 je vakcinisano protiv korona virusa, odnosno osam pacijenata je primilo obe doze, dok je 10 pacijenata vakcinisano samo jednom dozom.

Trenutno je na ovoj klinici 113 pacijenata na terapiji kiseonikom, dok je pet na respiratoru.

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 1.630 novih slučajeva korona virusa od 11.017 testiranih, a od posledica te infekcije preminulo je 36 pacijenata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter