Izvor: Tanjug
26.08.2020 u 17:49
0

KORONA POPUŠTA: Pirotski okrug bez novih slučajeva virusa korona

Od 21 testiranog uzorka na teritoriji Pirotskog okruga svi su negativni na virus korona, saopšteno je danas iz Zavoda za javno zdravlje Pirot.

Danas je uzorkovano 28 briseva koji su poslati u Institut za javno zdravlje Niš gde će biti testirani.

Od početka epidemije do danas na području celog okruga ukupno je testirano 3.471 bris, od čega je pozitivnih na virus korona bilo 365.

Od ukupnog broj zaraženih virusom korona u Pirotu je registrovano kod 245 osoba, Babušnici 36, Beloj Palanci 80, Dimitrovgradu četiri.

SAZNAJTE I OVO

DR NESTOTROVIĆ OTKRIVA: Evo kako da vas ZAOBIĐU komarci!

ČAK 97 ODSTO LJUDI NE ZNA ODGOVOR: Ovo je pitanje koje je sve izludelo!

POGLEDAJTE HASANA DUDIĆA U SUZAMA! Žene i kocka su mi došle glave (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.55)

RUBIN OSVOJIO KINU I HONG KONG Prestižne svetske nagrade za srpska vina i vinjak!

Na području Pirotskog okruga, od početka epidemije do danas, od posledica virusa korona preminulo je 25 osoba.

Na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot danas nije bilo prijema, a kako navode iz Zavoda broj pregleda u kovid ambulantama u odnosu na prošlu nedelju je u opadanju.

Bez obzira na povoljnije podatke, iz Zavoda upozaravaju da je epidemiološka situacija i dalje nesigurna i da je potrebno pridržavati se svih preporučenih mera za zaštitu od virusa korona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter