Izvor: Novosti
09.10.2021 u 16:17
0

KORONA U VRANJU: Preminula dva pacijenta, hospitalizovano još 15

Uprkos naporima lekara, dva kovid pacijenta su preminula u poslednja 24 časa, saopšteno je danas iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje.

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 120 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 61 pacijent. Na bolničko lečenje primljeno je 15 pacijenata, a otpušteno 11 od kojih je jedan transportovan za Kruševac.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA U GORNJEM MILANOVCU: Još 26 novozaraženih, preminula još dva pacijenta

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljen je 251 pregled, od čega je 81 prvi. Takođe, urađena su dva brza, šest PCR i 89 antigenskih testova. Od toga 40 je pozitivno na koronavirus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter