Izvor:
23.08.2018 u 11:15
0

KRAGUJEVAC KAO MINSKO POLJE: Pronađena još jedna granata na gradilištu!

U Kragujevcu je prilikom izvođenja građevinskih radova pronađena još jedna neeksplodirana artiljerijska granata – druga u poslednjih nedelju dana. Granata je pronađena juče, a radnici su odmah obavestili nadležne.

Pripradnici kragujevačke Uprave za vanredne situacije su preuzeli granatu i transportovali je na bezbedno mesto, a potom će je i uništiti. Načelnik Uprave za vanredne situacije, Zoran Kočović, izjavio je da je u pitanju artiljeriska granata, kalibra 100 milimetara.

I prošle nedelje je na gradilištu, kod nekadašnje zgrade Naftne industrije Srbije u Ulici Save Kovačevića, pronađena granata iz Drugog svetskog rata.

Iz Uprave za vanredne situacije ponovo su apelovali na građane da u slučaju pronalaska neeksplodiranog ubojnog sredstva ili sumnjivog predmeta odmah obaveste policiju ili operativni centar Sektora za vanredne situacije.

Naglašavaju da nikako ne treba dirati sumnjiv predmet i sačekati dolazak ekipe Uprave za vanredne situacije.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter