Izvor: Tanjug
28.01.2021 u 09:00
0

LAZANSKI: Delegacija iz Rusije stiže krajem nedelje na Torlak

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski kaže da bi do kraja ove nedelje ili početkom naredne u Srbiju i Institut Torlak trebalo da dođe delegacija iz Rusije, kako bi videli kadrovske i tehnološke kapacitete srpskog Instituta i da li će moći da proizvodi rusku vakcinu „Sputnjik ve“.

PROČITAJTE OBAVEZNO

UŽAS U PANČEVU: Vatreni navijač stradao u obračunu, ubicu udarili kolima

Održan sastanak sa AstraZenekom, iz EU poručuju: „Konstruktivan razgovor, ali vakcine treba da se dostave“

Srbija u 2021. godinu ušla sa 53.000 ljudi manje

SAMO VELIKA BRITANIJA ISPRED NAS: Srbija DRUGA U EVROPI po broju vakcinisanih na milion stanovnika

Nedavno je delegacija iz Srbije, u kojoj je bio ministar za inovacije Nenad Popović, predstavnici Ministarstva zdravlja i Instituta Torlak, posetila Rusiju i Institut gde se proizvodi „Sputnjik ve“ kako bi se proizvodnja prenela u Srbiju.

SAZNAJTE I OVO

TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Muškarca pregazio voz, na mestu ostao mrtav

NIGDE BEZ KAPE I RUKAVICA: Tokom dana oblačno i suvo, temperatura do 10 stepeni

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Automobil se prevrnuo, povređeni žena i malo dete

SELAKOVIĆ: Svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju

„Do kraja nedelje ili početkom naredne trebalo bi da dođe delegacija ruskog instituta u Torlak da vidi kapacirtete Torlaka. Napravljen je sporazum da bi Srbija mogla da proizvodi vakcine Sputnjik ve, čime bi bili referentni za celo područje Jugoistočne Evrope, što bi bilo jako dobro i za našu farmaceutsku industriju“, rekao je Lazanski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter