Izvor: 24sedam.rs
20.01.2024 u 11:06
0

LEDEN TALAS I DALJE PARALIŠE AMERIKU: Najmanje 55 osoba nestalo usled mećave

Temperature su danima u "debelom" minusu

Najmanje 55 osoba stradalo je zbog snežne mećave i velike hladnoće širom SAD. Meteorolozi su prognozirali da bi se temepratura od minus 34 stepena mogla zadržati do nedelje ujutru u više američkih država, prenosi AP.

Velike snežne padavine pogodile su u petak Njujork, Baltimor i Vašington, a očekuje se da će temperature pasti na minus 26 stepeni u velikim delovima američkih država Arkanzas, Misisipi, Misuri, Tenesi, Kentaki i Kanzas, pokazuje prognoza Nacionalne meteorološke službe.

ZIMSKA FANTAZIJA: Beograd se probudio u snežnoj idili

Meteorološka služba saopštila je da bi u pojedinim regionima američke države Zapadne Virdžinije moglo da padne do 10 centimetara snega sa udarima vetra do 64 kilometra na sat i temperaturom do minus 29 stepeni.

Zbog hladnoće su popucale cevi vodovoda u Memfisu u Tenesiju, zbog čega je više od 400.000 stanovnika pozvano da prokuva vodu pre nego što je koristi za piće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter