Izvor: BSC Happy
20.01.2024 u 10:49
0

NEMA DRŽAVE PALESTINE DOK JE NETANJAHU PREMIJER! SMISLIĆEMO NEŠTO: BAJDEN dao ZELENO SVETLO PALESTINCIMA, NETANJAHUA sada definitivno pustio niz vodu!

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da stvaranje nezavisne države Palestine nije nemoguće dok je na mestu premijera Izraela Benjamin Netanijahu.

Na pitanje da li bi razmotrio uslovljavanje pomoći Izraelu zbog Netanijahuovog odbijanja da se uspostavi država Palestina, nakon njihovog telefonskog razgovora, Bajden je rekao da misli da se “nešto može smisliti“, prenosi Tajms of Izrael.

On je istakao da se Netanijahu ne protivi svakoj verziji rešenja sa dve države, i da postoji nekoliko mogućih načina da se to ostvari.

RUSI SU PRKOSILI I POD NACISTIČKOM AGRESIJOM! NATO izvodi NAJVEĆE VOJNE VEŽBE baš u vreme održavanja izbora u RUSIJI! SLUČAJNOST?

“Postoji više vrsta rešenja sa dve države. Zato mislim da postoje načini na koji bi to moglo da funkcioniše“, rekao je Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter